Wednesday, March 4, 2015

Samen zeilen dwars door Nederland

Beste blogvrienden en -volgers,

Hieronder staat het persbericht dat ik gisteren de wereld in gestuurd heb voor een bijzondere zeiltocht door Nederland. Ik hoop dat jullie ook mee kunnen werken hier meer bekendheid aan te geven, zodat dit project een groot succes wordt, waar iedereen veel plezier aan kan beleven. En ... misschien word je ook wel één van mijn gasten!


 PERSBERICHT: Samen zeilen dwars door Nederland


Na vele jaren solo zeilen op zee, vaart solozeiler Jaap Kiers met een klein zeilscheepje, Hollandia’s Glorie en zijn hond Arie al weer een paar jaar op de Wadden. Maar deze zomer heeft Jaap een ander plan. Hij gaat een dwars door Nederland varen, van Lauwersoog naar de Westerschelde. En dit keer niet alleen, hij nodigt iedereen uit om een stuk met hem en Arie mee te zeilen. 

Meevaren?
Jaap nodigt iedereen uit om hem zijn of haar mooiste plekje aan het water te laten zien. U mag een paar uur of een dag mee varen, met of zonder eigen boot. Het is gratis, maar Jaap stelt één voorwaarde: hij wil te weten komen waarom u hem naar de uitgekozen plaats brengt. Dat kan zijn omdat het een plaats is met een belangrijke historische betekenis, of juist met een ontroerende persoonlijke herinnering. Maar ook stille plaatsen met oogverblindend natuurschoon zijn mogelijk. Alles kan, als het voor u maar een bijzondere en belangrijke plek is. Op deze manier hoopt Jaap Kiers niet alleen veel te zien, maar ook ontroerende en spannende verhalen te horen en interessante mensen te ontmoeten.
Jaap Kiers filmt en fotografeert zijn bevindingen en ontmoetingen en plaatst dat op zijn website manboothond.nl. En in het blad Zeilen zal hij vanaf augustus 2015 over zijn ervaringen tijdens deze reis reportages schrijven.

Belangstellenden kunnen telefonisch (058 – 2675134) of via de mail (jaapkiers@gmail.com) contact opnemen. De voorbereiding en actuele ontwikkelingen zijn te volgen op de Facebookpagina van Jaap Kiers.

Jaap Kiers berichtte over zijn eerdere reizen in het blad Zeilen en op www.manboothond.nl


No comments:

Post a Comment