Tuesday, February 21, 2017

Actie "Dump Trump" in volle gang

SNL met Alec Baldwin als Donald Trump
 Elke dag zit ik aan het beeldscherm gekluisterd en kijk ik ademloos naar de totale ontluistering van het fenomeen Donald Trump. Hoe die man in staat is om van het politieke toneel tegelijkertijd een klucht, een drama en een thriller te maken, dat is onvoorstelbaar. Niemand in Hollywood of waar dan ook is in staat om zo'n script te verzinnen. Zelfs de schrijvers van de Netflixserie House of Cards niet.

Stephen Colbert in de Late Night Show
Ongetwijfeld gebeurt er op dit moment achter de schermen verschrikkelijk veel. Om te beginnen natuurlijk bij de pers. Hoe veel journalisten zullen zich nu niet uit de naad werken om bewijzen boven tafel te krijgen van alle beschuldigingen en geruchten rond Trump en zijn entourage? Heel veel! Wie als eerste hard bewijs boven tafel krijgt over verboden contacten met Poetin die Trump chantabel maken of over financiële malversaties, wordt nog beroemder dan de journalisten Carl Bernstein en Bob Woodward van de Watergate affaire rond Richard Nixon.

Bill Mayer vraagt Trump om zijn geboortecertificaat
Verder is het duidelijk dat ook de geheime diensten, tot het uiterste getergd door Trump, alles op alles zetten om harde bewijzen te vinden voor de contacten van mensen rond Trump met Poetin vóór de verkiezingen. En voor de Russische hacken tijdens de aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen - en misschien ook wel tijdens. Vandaag stond in de krant dat deze diensten geen geheime informatie meer met de president delen uit angst voor lekken door hem of zijn medewerkers . . .

Maar de actie "Dump Trump" is ook op een andere golflengte bezig. En die is voor iedereen te zien op youtube.com. Klik op de namen Stephen Colbert, Bill Maher en Saterday Night Live in, maar wel met een waarschuwing: stik niet van het lachen.


Melissa McCarthy zet Sean Spicer te kijk op SNL


No comments:

Post a Comment